Munteenheid

Trichocereus pachanoi (San Pedro) groep

tripachgrou

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 14,50
  • Koop 5 voor € 10,00 elk en bespaar 32%

Snel Overzicht

Trichocereus pachanoi (San Pedro) groep

Trichocereus pachanoi (San Pedro) groep

Meer Views

Details

Trichocereus pachanoi (San Pedro) groep te koop. Meerdere stammetjes in een pot, zoals op de foto. De hoofd stam is ongeveer 14-18 cm lang en 3-5 cm dik. Het zijn goed gewortelde planten. Trichocereus heeft veel licht nodig en in de zomer wekelijks flink wat water. ik geef ze meestal 2x mest in het voorjaar en 1x het najaar. In de winter helemaal droog houden bij een minimum temperatuur van ongeveer 5 °C.

Aanvullende Informatie

Algemene naamSan Pedro Cactus
Plantmaat14 - 18 cm
FamilieCactaceae
Bloemkleurwit
Winterhardnee
LichtDirect zonlicht
Minimumtemperatuur5 ºC
HerkomstArgentina, Bolivia, Chile
PlantgroepCactussen
Groeivormzuilvormig
Grondsamenstellinggewone cactusgrond
EigenschappenNee
SynoniemenEchinopsis pachanoi
Waternormaal

Reviews

Goed product , 03-06-2017
By Pieter
Ik heb vijf van deze cactussen besteld, en ze zagen er prima uit. Dit soort cactussen zijn over het algemeen niet goedkoop, dus ik heb een prima deal kunnen maken. Ik heb er wat meer besteld, en dan krijg je korting. Het is een cactus die vrij snel groeit, dus ik kijk nu al uit naar volgend jaar, als ze wat groter zijn. Wellicht dat ik er dan een als entcactus ga gebruiken want daar zijn ze zeer geschikt voor.
2de aankoop , 01-04-2016
By Lodewijk
Vorig jaar een pachanoi gehaald, dit jaar weer eentje. dit keer heb ik een groep van 6 in een potje. Voor mij ideaal want ik wou nog extra gaan stekken en op deze pachanoi stekken gaan enten. Deze exemplaren in de pot waren goed zwaar , stevig wortelstelsel , goed recht in groei.

Ze kunnen te dicht opelkaar groeien en elkaar steken , gewoon even de naalden die naar de andere zuil staan even wegknippen dan kunnen ze dichter opelkaar groeien. Wel zorgen de je de pot vaker draait dan bijvoorbeeld een potje waar minder zuilen in zit.

Pittige en blije cactus in mijn vensterbank.
Goed exemplaar , 17-03-2015
By Lodewijk
Goede kwaliteit, hij was goed geworteld en de columns ( stengels ) waren heel zwaar en gelijkmatig in vorm. heeft dus duidelijk veel zon/licht gehad van alle kanten en was goed recht in groei. de Trichocereus pachanoi van cactusplaza is tot nu toe de beste die ik heb gezien.
Read all Reviews | Voeg Uw Beoordeling toe